Menu

Stemcoaching

Fascinatie voor de stem

Je stem is een belangrijk instrument. Zeker aan de telefoon. Daar doe je als het ware een blind audition: binnen een halve seconde besluit de luisteraar aan de hand van je stem of je betrouwbaar bent of niet. Onderzoeken tonen dat aan. En vertrouwen is nodig om echt contact te hebben en een geslaagd gesprek mogelijk te maken.

Een fascinatie voor de stem bepaalde mijn beroepskeuze. Sinds 1995 (tot 2017) was ik werkzaam als logopedist in verschillende beroepsvelden, met als specialisatie de stem. Alle opgedane ervaring en kennis komt nu samen in Instemmend.

Misschien wil je ook jouw eigen communicatievaardigheden verbeteren? Bijvoorbeeld omdat je regelmatig te horen krijgt dat je boodschap niet helder is. Of omdat je vaak presentaties moet houden of voor de klas staat en moe bent van het spreken. Neem contact met mij op om te bespreken welke mogelijkheden er zijn en of stemcoaching iets voor jou is.

“Door een zoektocht naar een callcenter outbound kwamen we via de informatie op de website in contact met Jeanine. Na een zeer plezier gesprek waarin Jeanine enthousiast vertelde over haar activiteiten als teleservicebedrijf en stemcoach hebben we besloten Jeanine in te zetten voor de coaching van twee van onze callmedewerkers. Jeanine heeft hen zowel gecoacht op het gebruik van hun stem maar ook op de manier waarop ze betere klantgesprekken kunnen voeren. Na deze sessie kregen we de terugkoppeling van de verbeterpunten in een rapport terug gemeld. Het resultaat was dat onze medewerkers bewuster gebruik maken van hun stem en betere klantgesprekken voeren. We zijn zeer tevreden over de zorgvuldige aanpak van Jeanine. – Visionplanner

Wij hebben stemcoaching mogen doen voor onder andere:

Visionplanner

 

Ik wil graag contact