Menu

Aanbod en tarieven

♥ Ademwerk

 

1. Kennismaking (90 -120 minuten)

Tijdens deze persoonlijke ontmoeting vertel ik je over de functie van onze adem. Je leert over de verbinding tussen de adem, je gevoel en emoties. Vervolgens gaan we op zoek naar jouw wensen en doelen. Deze worden tot slot in een verkorte ademsessie ingezet, zodat jij de kracht van je adem kan ervaren. Na afloop evalueren we jouw ervaring en bespreken we hoe ademwerk jou kan helpen.

Loop je op je werk vast tijdens telefoneren, gesprekken voeren of leiding geven dan kan ik ook naar je toe komen op locatie en gaan we hier concreet mee aan de slag vanuit mijn jarenlange ervaring als stemcoach en in de telemarketing.

2. Ademwerk-traject (4 sessies van 90-120 minuten)

Ben jij op zoek naar een diepgaande verandering? Het ademtraject is een volledig op maat gemaakt traject gericht op jouw wensen en behoeften. Binnen dit traject krijg je niet alleen vier ademsessies, maar ook praktische tools die je thuis kunt gebruiken voor voortdurende groei. Heb je vragen tussen onze ontmoetingen in, loop je ergens tegenaan of wil je gewoon iets bespreken? Je hoeft het niet alleen te doen en ik sta voor je klaar.

Door het inzetten van diverse ademtechnieken leer ik jou om vastgezette patronen en emoties in je lichaam en geest te verwijderen, je levenskracht te ontdekken en weer stem te kunnen geven aan jouw bestemming. Sta op en schitter!

3. Ademsessie (60 minuten)

Ontdek de kracht van onze diepgaande 1-op-1 ademsessie gericht op jouw wensen. Deze kan je boeken na afloop van een Ademwerk-traject.

4. Adem- en stemcoaching 

Individuele trajecten en groepscoaching zijn mogelijk. Deze worden op maat gemaakt dus vraag naar de mogelijkheden.

 

♥ Tarieven:

  • Kennismaking: €125,- incl.
  • Ademwerk-traject: €425,- incl.
  • Ademsessie: €85,- incl.

De tarieven mogen geen belemmering zijn als je in zelf wil investeren. Is dit wel het geval dan bespreken we dat samen.

Informeer eventueel bij je werkgever voor financiële tegemoetkoming.

Voor bedrijven en training op locatie gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact op.

Bellen mag ook: 06-50966572